HØSTEN ER I GANG

Luften er friskere, bladene begynner å få spreke farger og det blir kaldere ute. Og for litt over en uke siden sparket Bandittene sesongen i gang på Hamar, hvor vi fikk møte mange herlige barn, kjøre Toto-toget og ha forestillinger både i biblioteket og på Gravdahl Bokhandel. Og ikke nok med det – flinke elever fra Minipicasso ved Knut Nordby malte utrolig fine bandittmasker på alle som ønsket det gjennom hele dagen. Vi hadde en fantastisk dag, og håper å få komme tilbake til vakre Hamar snart. Takk for oss!!

FOTO: Tina Rørvik
FOTO: Therese Enger Andersen

Nå gleder vi oss allerede til neste forestilling på Deichman Lambertseter til helgen – forestillingen starter klokken 12.00. Vi sees der!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *