Juleforberedelser…

Snart er det jul – og arbeidet med juleforestillingen er i gang. Den har premiere i år – men vi har allerede begynt å få inn bookinger for julesesongen 2020. Så hvis det er noen der ute som ønsker å være litt fremoverlente i planleggingen av juleprogrammet til neste år er kalenderen offisielt åpnet!

Vi henger ikke opp julepynten riktig enda – men siden vi gleder oss sånn måtte vi bare lage noen julekort. En julehilsen er på sin plass til alle de flotte menneskene vi har fått møte i løpet av årets turné, som har bidratt til at forestillingen vår har hatt de beste forutsetninger for å glede vårt publikum!

Vi har flere spennende ting på gang for 2020 som vi gleder oss til å dele – så følg med på bloggen vår!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *